-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:16801 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

چرا پيامبر نيز در نماز و غير نماز برخود درود و صلوات مي فرستاد؟
در رابطه با اين سؤال به چند نكته اشاره مي كنيم: الف - پيامبر(ص) موظف بودند نماز را همان گونه كه خداوند امر فرموده است، به جاي آورند. ب - پيامبر(ص) و ديگر مردم در احكام الهي مساوي اند. ج - قرآن مجيد نيز مي فرمايد: {A{/Bإِنَّ اَللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَي اَلنَّبِيِّ يا أَيُّهَا اَلَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيماً{w1-16w}{I33:56I}/}A}{M؛ همانا خدا و فرشتگان بر پيامبر درود مي فرستند، اي ايمان آوردگان بر او درود و سلام بفرستيدM}. از طرف ديگر پيامبر(ص) خود در رأس مؤمنان و اولين ايمان آورندگان است. ازاين رو در جاي ديگري قرآن مجيد مي فرمايد: {A{/Bآمَنَ اَلرَّسُولُ بِما أُنْزِلَ إِلَيْهِ مِنْ رَبِّهِ {w1-7w}{I2:285I}/}...A}{M؛ پيامبر(ص) به آنچه از سوي خدا بر او نازل گرديده ايمان آورده است M}. از آن جايي كه رسول اكرم(ص) خود مؤمن است و آيه قبلي شامل خود آن حضرت نيز مي شود كه به مؤمنان دستور مي دهد به پيامبر صلوات بفرستند، بنابراين پيامبر(ص) موظف به فرستادن صلوات و درود بر خود بودند. د - پيامبر(ص) يك شخصيت حقيقي دارد مانند ديگر مردم و يك شخصيت حقوقي به عنوان فرستاده خدا و در اين موارد جهات و حيثيات متفاوت است؛ يعني، مقام رسالت و شخصيت حقوقي پيامبر(ص) را همه بايد پاس داشته و احترام بگذارند. اين مسأله از چنان اهميتي برخوردار است كه شخصيت حقيقي پيامبر(ص) نيز از اين وظيفه مستثنا نيست.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.